image view images fullscreen

Porter Ranch Health Clinic

At Porter Ranch, the design directive was to provide a clean, organized, contemporary environment that supports a positive patient experience. While any possibility of clutter is disguised, every opportunity to access natural light and the breathtaking views was maximized. Frosted and decorative glass walls and windows at the end of corridors were strategies used to open the space and gain access to natural light. The Infusion Center was specifically positioned on the corner of the building to take advantage of the striking views of the surrounding landscape. Custom dividers with shelving provide a sense of privacy for patients and space to store their personal belongings. Clean lines, soft curves, a light neutral palette and accents of warm wood tones create a contemporary environment.

 

image image image image image image image image image image image